fbpx

Leonora në krahë të mashkullit të njohur

  14 Nov 2017

Leonora Jakupi më shumë se çdo këngëtare tjetër pritet që të prezantojë princin e saj.

E kjo për arsye se që një kohë të gjatë ajo ka paralajmëruar një gjë të tillë.
Mirëpo në këtë rast nuk bëhet fjalë për princin e saj po për mikun e ngushtë të Leonorës.

Është Kaci ai që i rri në krahë dhe të cilët me ose pa qëllim kanë kombinuar veshjet e tyre.
Ja çka thotë Leonora për të.