fbpx

LDK-VV arrijnë koalicion për këtë komunë

  12 Nov 2017

Para pak minutash Vetëvendosje dhe LDK në Vushtrri në praninë e anëtarëve dhe të kryesisë së degëve kanë nënshkruar marrëveshje për bashkqeverisje në Vushtrri


Marrëveshja është nënshkruar nga Besim Muzaqi dhe Xhafer Tahiri, të cilët kanë vënë firmën e tyre në këtë marrëveshje.