fbpx

LDK-ja vendos për koalicion në këtë komunë

  26 Oct 2017

Lidhja Demokratike e Kosovës, duket se ka vendosur se kë do ta përkrah për balotazhin e 19 nëntorit për Komunën e Rahovecit.

Gazeta NewBorn, nga burime anonime mëson se LDK-ja me 19 nëntor do ti jep mbështetje kandidatit të AAK-së për Rahovec, Smajl Latifit.

Këto burime thonë se LDK-ja dhe AAK-ja janë pajtuar edhe për ndarjen e disa drejtorive mes tyre, e madje thuhet se Kryesuesi i Kuvendit Komunal do ti takoj poashtu LDK-së.

Marrëveshja mes LDK-së dhe AAK-së pritet të bëhet e ditur së shpejti.

Për marrëveshje po punojnë njerëz të partive në fjalë.

Në balotazhin e 19 nëntorit për Rahovecin do të garojnë Smajl Latifi nga AAK dhe Idriz Vehapi nga PDK