fbpx

Lajmi i fundit,thyhet koalicioni PAN,PDK haptas kunder Ramush Haradinajt!

  14 Nov 2017

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj në një intervistë për lajmi.net ka folur edhe për çështjen e Demarkacionit.

Ai e ka vlerësuar si shumë profesionale punën e komisionit të kaluar, duke shtuar se raporti i tyre tregon gjendjen faktike në terren.

“Ne si partner koalicioni, mendojmë se ka pasur katër komisione të cilat janë marrë me punën e shenjimit të kufirit me Malin e Zi. Një komision fillestar i cili ka bërë punën shumë profesionale, në bazë të kritereve dhe parimeve kadastrale ka shënuar vijën kufitare dhe ajo marrëveshje është nënshkruar nga Thaçi dhe Hyseni. E shohim rolin e komisionit të ri ma shumë të karakterit verifikues. Nuk dua të jap vlerësime”, ka thënë Hoxhaj.

Ish-ministri i jashtëm tutje deklaroi se PDK-ja nuk ka ndërruar qëndrim për Demarkacionin