fbpx
LAJMI I FUNDIT: PDK-LVV bëjnë koalicion, 8 drejtori dhe kryesuesin

LAJMI I FUNDIT: PDK-LVV bëjnë koalicion, 8 drejtori dhe kryesuesin

  23 Oct 2017

Partia Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvdndosje janë afët marrëveshjes për koalicon.

Nga Malisheva mësojmë se PDK ia ka ofruar LVV-së, tetë drejtori dhe kryesuesin e Kuvendit Komunal.

Media Kosova do të ju mbajë të informuar e ngjarjen…