fbpx

Ky sektor do të ketë rritje pagash nga janari 2018

  31 Oct 2017

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot buxhetin për vitin 2018, i cili sipas ministrit të Financave, Bedri Hamza, do të jetë 2 miliardë e 82 milionë euro.
Hamza ka bërë të ditur sot në mbledhjen e Qeverisë se në vitin 2018 do të ketë rritje të pagave në sektorin publik.

“Ky buxhet parasheh rritje të pagave për të gjithë sektorin publik nga janari i vitit 2018 dhe vende të reja të punës për institucionet e reja”, është shprehur Hamza.