fbpx

Ky mashkull e fton në puthje Lola Haradinaj, si do reagon Dauti(FOTO)

  20 Dec 2017

Lola Haradinaj ka kohë është larguar nga ekrani televiziv, është aktive shumë në llogarinë saj në Instagram, por sigurisht ndjek shpesh darkat, koktej të rëndësishme të bashkëshortit por edhe të rrethit shoqërorë.
Lola nuk ka bërë me dije se me çfarë merret kohëve të fundit, përveç rolit të zonjës së shtëpisë, ndaj bashkëshortit Dautit dhe dy fëmijëve.

Në njërën nga radiot lokale ajo është ftuar, se për çfarë rasti nuk ka dhënë asnjë detaj, por Lola sot është brenda emisionit që mban emrin ‘Kiss Kiss’, nga përmbajta e emrit ndoshta do përballet me pyetje provokuese.