fbpx

Ky është veprimi i Kurtit në Gjykatë pas përjashtimit të mëhershëm

  20 Dec 2017

Albin Kurti refuzoi t’u përgjigjet pyetjeve të prokurorit Valdet Gashi.

Në gjykimin për hedhjen e gazit lotsjellës në seancat e Kuvendit, deputeti i Vetëvendosjes Albin Kurti refuzoi t’u përgjigjet pyetjeve të prokurorit Valdet Gashi.

Prokurori e pyeti Kurtin se deputetët e opozitës a është e vërtetë se kundërshtuan marrëveshjet për asociacionin dhe asociacionin me gaz lotsjellës.

Kurti nuk iu përgjigj kësaj pyetje, duke thënë se nuk u përgjigjet pyetjeve të prokurorit.

Pastaj filloi deklarimi i Albulena Haxhiut.Kurti bashkë me Donika Kadaj-Bujupin, Faton Topallin dhe Albulena Haxhiun po akuzohen për për përdorim të armës ose mjetit të rrezikshëm dhe pengim të personit zyrtar në kryerje të detyrës zyrtare.