fbpx

Ky është vëllai i pashëm dhe ‘seksi’ i Motrave Mustafa (FOTO)

  08 Nov 2017

Janë shumë të njohura dhe të dashura për publikun Motrat Mustafa. Sot ato kanë një gëzim familjar, është vëllai i tyre Ilir Mustafa ai i cili ka ditëlindjen.

Ndërsa nuk kanë nguruar Safetja dhe Sahidja ta urojnë atë përmes profilit të tyre në instagram. Ato e urojnë të vëllanë me këto fjalë:

“Shumë urime” dhe fotos së tij ia kanë bashkangjitur edhe një zemër.

Iliri duket se është rritur aq shumë dhe u bë burrë.

Duket se sonte në familjen Mustafa ka festë familjare me rastin e ditëlindjes së Ilirit.