fbpx

Ky është kushti i madh i Dardan Molliqajt, për të qëndruar edhe më tutje në Vetëvendosje!

  13 Dec 2017

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Liburn Aliu ka theksuar se në Vetëvendosje nuk janë dy grupe formale.

Sipas tij, ka një tendencë që të formalizohet një grup, të ndahet një grup, mirëpo për këtë vendosin organet e partisë.

“Dardan Molliqaj e ka thënë në mbledhje të Kryesisë së VV-së, se nëse kandidon Albin Kurti për kryetar të VV-së, atëherë ai largohet nga Vetëvendosje”, ka thënë Aliu në emisionin “Interaktiv” të KTV-së, raporton Gazeta Blic.

Sipas Aliut, Molliqaj ka pasur 4 pika, kryesore përfshirë edhe mos kandidimin e Albin Kurtit për kryetar.

Pikat tjera, sipas nuk janë të rëndësishme dhe janë lehtë të realizueshme.

“Ai ka folur në emër të tij, dhe të asnjë grupi. Ai ka thënë se personalisht largohet nga VV, nëse Albin Kurti kandidohet”, tha ai.