fbpx

Ky është klubi i striptizit ku argëtohen politikanët kosovarë

  16 Nov 2017

Ky është klubi i striptizit ku argëtohen politikanët kosovarë

Lokal arti” e ka quajtur kandidati i AAK-së për kryetar të Istogut, Gani Dreshaj, lokalin e familjës së tij në të cilin përfomojnë meshkuj dhe femra gjysmë të zhveshur.

Lokali i cili me loakcion është në Hamburg të Gjermanisë, Dreshaj ka thënë se vizitohet shpesh edhe nga politikanët e deputetë kosovarë, sa herë që i “qet rruga kah Gjermania”, transmeton Magazina.al

Magazina.al, ka arritur të siguroj se lokali në Hamburg “Dollhouse” është pronë e kompasinë “HANSEATIC DRESHAJ GMBH + CO. “ për të cilën Dreshaj e pranoj edhe në emisionin Interaktiv.