fbpx

Ky është deputeti i ri që do ta zëvendësoj Gani Dreshajn e AAK-së në Kuvendin e Kosovës

  23 Nov 2017

Kandidati i AAK-së për Komunën e Istogut, Gani Dreshaj, ka fituar garën për të qenë kryetar i ri i kësaj komune, raporton Gazeta NewBorn.

Pas numërimit të votave me kusht dhe atyre me postë, Dreshaj ka përbmysur rezultatin e deritanishëm në Istog, duke deklasuar Haki Rugovën e LDK-së, raporton Gazeta NewBorn.

Ai, prej sotit është edhe zyrtarisht kryetar i Istogut, dhe jo më Haki Rugova.

Gani Dreshaj, deri sot ishte deputet i Kuvendit të Kosovës, nga radhët e AAK-së. Ndërsa me ngarkimin e detyrës si kryetar i Istogut, ligji e parasheh dorëheqjen e tij si deputet i Kuvendit të Kosovës.

E në vend të tij do të jetë Rafet Rama i PDK-së, i cili nga lista e koalicionit PAN, është i pari prej atyre i cili nuk kishte arritur të kishte vota të mjaftueshme për tu berë deputet i Kuvendit të Kosovës, shkruan Gazeta NewBorn.

Rafet Rama, ka 8868 vota, të cilat atë e bëjnë nga sonte deputet të Kuvendit