fbpx

KY ËSHTË APLIKACIONI QË PO I LIDH SHQIPTARËT ANEMBANË BOTËS!

  10 Dec 2017

Tung – Albanian Dating është aplikacioni më i ri për njohje online mes shqiptarëve. Tung aktualisht ka përdorues në më shumë se 30 shtete dhe si qëllim ka lidhjen e shqiptarëve kudo në botë duke ofruar një mundësi që ata të bashkohen dhe të ndërtojnë lidhje afatgjatë.

Tung e bën të lehtë dhe argëtuese gjetjen e personit të ëndrrave tuaja. Aplikacioni ju mundëson që të kërkoni, pëlqeni, bisedoni, dhe takoni shqiptarët kudo që janë.

Aplikacioni ju mundeson që të gjeni partnerin duke specifikuar moshën dhe distancën rreth lokacionit tuaj aktual apo cfarëdo lokacioni kudo në botë.

Fotografitë e secilit përdorues që përmbushë kriterin tuaj do të shfaqen. Ju mund të vendosni ta pelqeni ndonjërin prej tyre por asnjë nga perdoruesit nuk do të mund të komunikojë me ju nëse nuk keni një pëlqim të dyanshëm.

Aplikacionin Tung – Albanian Dating mund ta gjeni pa pagesë në Apple Store dhe Google Play Store.