fbpx

Kush ishte ‘ministri’ që tradhtoi Adem Jasharin?!

  29 Sep 2017

Skena politike në Kosovë do të mund të tronditej shumë lehtë, dhe ndoshta të përmbysej nëse do të zbuloheshin disa nga sekretet e luftës. Njëri prej këtyre sekreteve që mund ta përmbysë jetën politike, është rrëfimi për ditët e fundit të heroit kombëtar Adem Jashari.

Ai sikur zgjodhi, që së bashku me familjen të sakrifikohej për të krijuar idealin e shqiptarëve për çmimin që duhet të paguajnë për liri.

Vrasja e tij dhe masakrat që kreu regjimi serb ndaj familjes Jashari, tronditën shqiptarët, të cilët ishin të gatshëm për çdo sfidë, vetëm e vetëm që të arrihej liria.

Dyshimet janë se Adem Jashari po tradhtohej në vazhdimësi nga njerëz që silleshin rreth tij. Dyshohet se këta njerëz ishin dhe janë ende në politikë.