fbpx

Kush është këshilltarja e Haradinajt që do të marrë vëmendjen me dukjen e saj

  30 Oct 2017

Kryeministri Ramush Haradinaj sot ka publikuar përbërjen e stafit të tij.

Në mesin e këshilltarëve është edhe Nita Himaduna. Ajo në pamje të parë, do të marrë vëmendjen tuaj me dukjen e saj, por nuk i mungon edhe karriera, shkruan gazetametro.net.

Me disa hulumtime në internet, Himaduna, del të ketë kryer shkollim në një nga universitetet amerikane 1“Georgetown University – The McDonough School of Business”, ka punuar në Aeroportin e Prishtinës, në Raiff13eisen Bank, Deutsche Bank, dhe në kompaninë amerikane Merrill Lynch.