fbpx

Kush është deputeti fukara që nuk ka asnjë centë në llogarinë bankare

  30 Nov 2017

Mund të duket e çuditshme, por një deputet kosovarë nuk ka asnjë cent në llogarinë bankare.
Fjala është për deputetin e Vetëvendosjes Frashër Krasniqin, i cili ka deklaruar se në llogarinë bankare nuk ka asnjë centë, raporton Magazina.al

 

E vetmja pasuri që ka deklaruar deputeti Krasniqi është një shtëpi në vlerë 23 mijë euro e që është në pronësi të prindërve të tij si dhe kredinë prej 6 mijë euro të cilën prindërit e tij do ta kthejnë në afat 5 vjeçar.

 

Kujtojmë që paga e deputetit është mbi 1000 euro duke mos llogaritur meditjet.