fbpx

Kur Vehbi Kajtazi shpifte per Shefqet Krasniqin dhe Fene Islame

  15 Oct 2017

Gazetari i Insajderit, Vehbi Kajtazi, i cili ishte pre e sulmit të një djali nga Drenica, ishte zënë “mat” nga ish-Imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi.

Në një video të publikuar në internet, gazetari në fjalë i ftuar në emsionin “Rubikon” me Adriatik Kelmendin, pati dhënë akuza ndaj Shefqet Krasniqit, që sipas gazetarit kishte edhe këso lloj hoxhe që thonte se gruaja nuk bënë të vozitë veturën.

Por në internet në vitin 2013 ishte publikuar një video rreth kësaj qështje kur hoxha në fjalë lërë që nuk e ndalonte një veprim të tillë, por tregonte që edhe vet gruaja e tij vozite veturë.

E gazetari Kajtazi u patë zënë shumë ngushtë siç shihet në video ku thotë se poqëse gënjen atëherë nuk je gazetar, e që përbrenda një video demantohet keq nga ish-imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë., Shefqet Krasniqi.

E Avdyl Mziu, student në nivelin master në Fakultetin Filozofik, Departamenti i Shkencave Politike, profili Politikë Ndërkombëtare, ka ironizuar me gazetarin Kajtazi, me tipin e veturës që vozitë gruaja e hoxhës Shefqet Krasniqi.

Gazetarin Kajtazi e quan edhe me një emertim interesant, “Pinokio”, duke aluduar në demantimin e tij nga hoxha Shefqet Krasniqi.

“Paramendo Gazetari Kajtazi thote se Shefqet Krasniqi ka thene qe gruaja nuk ben me vozite, ne kohen kur vet gruaja e Shefqet Krasniqit vozite, edhe ata veture te tipit Mercedes, ML bile

https://youtu.be/A_r0R_QfiuY