fbpx

Kur deputeti i parlamentit te Kosoves ishte pjese e sherbimit ushtarak te Ish-Jugosllavise!

  14 Nov 2017

Vitet mund të bëjnë që mos ta njohim por nëse e shikojmë pakëz me vëmendje mund të vijmë në përfundim se për cilin deputet të sotshëm bëhet fjalë.

Flokë më të gjata, më thatanik, dhe me ngjyrat bardhë dhe zi karakteristike për fotografitë e asaj kohe, shfaqet në një fotografi që me gjasë është nga shërbimi ushtarak i atëhershëm në ish-Jugosllavi, deputeti i tanishëm i Kuvendit të Kosovës, Zafir Berisha.