fbpx

Kur bashkëshortja e deputetit kosovar ishte pjesë e UÇK-së

  25 Oct 2017

Ata të dy ishin pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe ishin njohur gjatë luftës në Kosovë.

Në këtë video gjatë luftës në Kosovë, shihet duke folur pjesëtarja e UÇK-së, e cila sot është bashkëshorte e deputetit të Vetëvendosjes, Rexhep Selimin, shkruan Magazina.al

Shqipja tregon për mediat e huaja se është pjesë e policisë ushtarake të UÇK-së, ajo thotë se në çdo front duhet të luftojnë ku është e nevojshme.