fbpx

Kundërshtuesi më i madh i Shpend Ahmetit, e bëri këtë gjest të papritur!

  26 Nov 2017

Flamu Shala, njëri nga njerëzit më kundërshtues të Shpend Ahmetit gjatë qeverisjes së kaluar, ka reaguar pas fitores së kandidatit të VV-së.

Zyrtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Flamur Shala e ka uruar në Faceebook, Shpend AHmetin për fitoren e radhës.

Ai ka thënë se fituesi duhet uruar, derisa ka përgëzuar kandidatin e LDK-së, Arban Abrashin për garën e zjhvilluar, raporton Gazeta Blic.

 

Ky është shënimi i plotë i Shalës:

Po flas si një ishopozitar që, për gati katër vitet e kaluara në Prishtinë, fola!

Në Prishtinë, gara doli me rezultat të ngushtë dhe po del që Shpendi e fitoi atë, garën. E dicka pati që u protestua kundër rinumërimit!!!

Nuk e di pse e fitoi, as si e fitoi!!!

As ai vetë, pra as Shpendi, mos qeveristë si Shpendi i mandatit që la pas, si në mandatin që shkoi.

Vota e lirë duhet respektuar!

Qytetarët e votuan një trohë më shumë se Arbanin! Një trohë!

Atë trohë, si një trohë buke, duhet ҫmuar!

Arbanit, përgëzime për garën!

Fituesi duhet uruar. Atij fillojnë t’i maten punët për së dyti!

Qytetarët janë matësit më të mirë!