fbpx

Kujt i ngjan Roani, Majkit apo Majlindes

  22 Sep 2017

Roani djali i Majkut dhe Majlinda Zekës i ka mbushur 4 muaj
Tashmë edhe pyetjeve dhe kuriozitetit tuaj i ka ardhur fundi se kujt i ngjan djali do ta vërtetoni vetë ju.

Të gjithë fansat e Majkut ishin kureshtarë të dinin nëse Roani i ka ngjarë atij. Disa që e favorizojnë nënën e Roanit dëshironin që t’i ngjante asaj.

Ndërsa ne siguruam një foto të cilën do ua sjellim tani që ta shihni se djali duket shumë më i ngjashëm me Majkun.

Që do të thotë se pa asnjë lloj dyshimi, në këtë foto edhe po mos t’i njihnim fare, do të aludonim se ata janë babë e bir.