fbpx

Ku janë zhdukur çifti i famshëm: Si e mbylli në shtëpi Aida – Armendin

  29 Dec 2017

Dikur çifti më i njohur në estradë, e sot askund. U zhdukën e u treten si pa pritur e pa kujtuar, në kulmin e famës e popullaritetit.

Aida e Armendi dy artistë të pa diskutueshëm të muzikës, kanë sjellë shumë hite ndër vite, këngë që kujtohen edhe sot për përmbajtjen e tyre të veçantë, shkruan “Kosovarja”.

 

Armendi dhe Aida

Tash një vit, Armend Rexhpagiqi e paralajmëroj rikthimin në muzikë, por shkoj viti e kjo nuk ndodhi. Pse? Disa po thonë se kur të kthehen duhet të kthehen të dy, Armendi e Aida.

Epo, Armendi e kishte dashjen, ndërkaq Aida nuk u ndje për këtë gjë. A i bije kjo që Aida po e mban larg skenës Armendin?