fbpx

‘Ku do ta bëjmë sonte?’ Përgjigja e vajzës tërbon djalin e ri (Foto)

  22 Dec 2017

Kanë vetëm një javë që janë në një lidhje, por kjo nuk e ka ndaluar djalin që t’i propozojë vajzës të kryejnë marrëdhënie.

Mirëpo, nga ana tjetër duket se vajza është zhgënjyer kur djali me ngulm i ka kërkuar të lënë një vend për t’u takuar.

Pasi ajo ka kërkuar që gjërat të bëhen me kohën, ai i ka shkruar se “nuk do të lus ty, sa ka që më lusin mua”.Vajza ka pritur që ai ta sqarojë nëse me të vërtetë donte vetëm të kryente marrëdhënie me të, por gjendja është acaruar dhe më tepër, gjë e cila i ka detyruar të dy të flasin fjalë nga më të pistat.“Përshëndetje JOQ, nuk e di se çfarë lloj njerëzish janë këto sot që kërkojnë një lidhje vetëm për seks, jam shumë e zhgënjyer, nuk e di se çfarë t’ju them. Një javë kemi që jemi lidhur dhe jam e shokuar. Po ju nis fotot, besoj se kuptohet gjithçka…”, shkruan vajza.