fbpx

Kryetari i Rahovecit , fillon fushaten per zgjedhjet lokale

  22 Sep 2017

E nisëm fushatën zgjedhore në Krushë të Madhe të Ukshin Hotit. Aty morëm edhe përkrahjen e madhe, për të vazhduar më tutje derisa të takojmë të gjithë qytetarët e Komunës së Rahovecit, deri në ditën e votimit, më 22 tetor 2017.

Bashkë me Kadri Dellova, Pranvera Sejfullahu dhe Selami Hoti (kandidatë për Kuvend Komunal nga Krusha e Madhe), shpalosëm programin për Rahovecin gjatë katër viteve të ardhshme.

Faleminderit për përkrahjen, krushjanë të dashur!

Do t’ua kthejmë me punë e zhvillim edhe më të madh!