fbpx

Kryeminstri ju bërtet Ministrave në mbledhjen e Qeverisë! Ja cka ju tha?

  15 Dec 2017

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj me të ardhur në qeveri ka pasur vërejtje për ministrat e tij të cilët kanë munguar në seancë.

“Nëse një ministër nuk është në seancë është mirë më shkrujt një shkresë sekretarit të parlamentit dhe është mirë më njoftu dhe kryeministrin. Dje i kemi pasur tre ministra në Paris, pak si tepër ky turizmi duhet me ia vnu mendjen pak me u marrë vesh, ku po shkojmë, pse po shkojmë. S’ka logjikë si rasti i djeshëm në parlament. Në parlament nuk ka nevojë me nejt qeveria gjithë ditën por me ba mos me qëllu aty kur është tema jote është jo serioze. Unë i kam ngarku 4 apo 5 vetë një këshilltar i juaj duhet të jetë në seancë, një staf apo dikush. Dërgone dikë që e përcjell seancën, të rrinë dikush i yti aty, nëse i ke pesë këshilltarë e qon një rrinë aty”, tha Haradinaj.

Këtë, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj e ka thënë sot në mbledhjen e Qeverisë, e cila filloi në orën 08:00.