fbpx

KOMUNA ME NUMRIN MË TË VOGËL TË VOTUESVE

  22 Oct 2017

Skenderaj është komuna me shumicë shqiptare e cila deri më tani e ka numrin më të vogël të daljes në votime.

Në këtë qytet deri në orën 15:00 kanë dalë në votime 19.95% e qytetarëve. Komuna tjera me dalje të vogël janë edhe Rahoveci dhe Peja.