fbpx
Koha kur Ibrahim Rugova dhe fëmijët e tij morën bekimin e Papës

Koha kur Ibrahim Rugova dhe fëmijët e tij morën bekimin e Papës

  12 May 2019

Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova gjatë majit të vitit 1999 ishte takuar në Romë Papa Gjon Palin ll.

Bashkë me djalin Ukën, gruan, vajzën, e nipërit Rugova kishte qëndruar për disa orë në mesditën e 10 majit të vitit 1999 duke biseduar me Papa Gjon Palin.

Atë kohë Papa kishte qenë në një vizitë tri ditore në Rumani.

E për këtë vizitë pas 20 viteve në mediat sociale po qarkullon një video ku shihen presidenti Rugova si dhe Papa Gjon Pali ll.