fbpx

Kjo valltare e “kallë” atmosferën me vallëzimin e saj duke i dridhur vithet (Video)

  01 Dec 2017

Kolshi TV ka emetuar në yootube një vide në të cilën shihet një valltare e veshur në framerka e cila me vallëzimin e saj, duke i dridhur vithet, e kallë atmosferën.

Shiheni këtë video dhe “kalluni” edhe ju me dridhjet e vithevet të saj në farmerka!