fbpx

Kjo është shoferja e Kadri Veselit

  22 Nov 2017


Shikoni si duket bashkëshortja e Veselit kur e nget veturën Në paraqitjet publike me bashkëshorte
n, krye parlamentari Kadri Veseli tregohet çdo herë i kujdesshëm duke e mbajtur pranë Violeta Veselin.

Zonja Veseli e cila është një damë me stil dhe elegante, ka bërë që të jetë njëra ndër bashkëshortet më të përfolura të politikanëve si në publik ashtu edhe në mediat rozë.

Përveç kësaj, duket se bashkëshortja e të parit të Kuvendit është edhe shofere e mirë.

Në një fotografi të mëparshme shihet se si ajo e vozitë makinën përderisa në ulësen e parë është bashkëshorti i saj.