fbpx

Kjo është Riga Gosalci e involvuara në vrasjen e 16 vjeçarit Aulon Zeka

  22 Sep 2017

Kjo është Riga Gosalci e involvuara në vrasjen e 16 vjeçarit Aulon Zeka. Riga Gosalci është vajza e një pjestari të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës.

 

Ajo është arrestuar nën dyshimin se ka ndihmuar Guxim Hadrin, poashtu I arrestuar nën dyshimin se ka kryer vrasjen e Aulon Zekës, shkruan Botapress.

 

Vrajsa e Aulon Zekës ka zgjuar indinjate dhe ka shkaktuar dhembje të përgjithshme jo vetëm në Kosovë por te të gjithë shqiptarët kudo që jetojnë.