fbpx

Kjo është përqindja e partive politike në Prishtinë, radhitja tejet befasuese!

  22 Oct 2017

Kjo është përqindja e partive politike në Prishtinë, radhitja tejet befasuese!


Sipas rezultateve të Exit Pollit Prishtina do të shkojë në balotazh me kandidatet Arban Abrashin dhe Shpend Ahmetin shkruan Gazeta Blic.

Vetëvendosja është e para me 39.5%, më pas LDK dhe PDK.

GRAFIKA: