fbpx

Kjo është Emina nga Prishtina, infermierja seksi që ngjan në Cecën(FOTO)

  28 Dec 2017

Emina Zeqiri është femra tejet joshëse nga Prishtina. Me profesion është infermiere, por që ngjashmëria e saj me këngëtaren e famshme serbe, Cecan e bën më të veçantë.

Emina punon në QKUK në Prishtinë, ndërsa fytyra dhe format e saj seksi të japin përshtypje se Ceca ndodhet në Kosovë.

Mbase me dukjen joshëse që ka, Emina mund të jetë ilaç për shumë pacientë.