fbpx

Kjo është diferenca e përgjithshme e votave mes Abrashit dhe Ahmetit

  26 Nov 2017

Pas numërimit të kutisë së parë me kusht diferenca në mes Shpend Ahmetit dhe Arban Abrashit është rritur

Llogaritur votat me postë të cilat tashmë janë numëruar dhe votat nga kutia e parë të votave me kusht diferenxa momentale ka shkuar në 338 vota për Shpend Ahmetin. Në rezultatet preliminare diferenca ishte 237 vota. Në process janë edhe numërimi i 10 kutive me kusht.