fbpx

Kjo është deklarata e bashkëshortes së Arbër Vllahiut, pasi iu ndalua votimi!

  22 Oct 2017

Kjo është deklarata e bashkëshortes së Arbër Vllahiut, pasi iu ndalua votimi!

Bashkëshortja e kandidatit të AAK-së për kryetar të Prishtinës Dije Vllahiu nuk ka mundur të votoj sot, shkruan GazetaBlic.

E gjithë kjo për shkak se Dije Vllahiu kishte harruar letërnjoftimin.

Ajo tha për Gazeta Blic, se do të kthehet ta marr në shtëpi, dhe do ta shfrytëzoj të drejtën e saj për të votuar.

“Do e marr letërnjoftimin dhe do kthehem për të votuar”, tha ajo.