fbpx

Kjo është ajo vajza nga Gjermania që kërkon të fejohet me Kosovarë

  13 Nov 2017

Kjo qe shihni ne foto eshte nje vajze qe jeton ne Gjermani dhe kerkon te fejohet me nje djale nga Kosova. Vajza quhet Eriona dhe eshte 25 vjecare. Fejesen deshiron te beje ne Kosove me te gjitha hargjimet e veta dhe djali nuk duhet qe te bej darsme me buxhetin e vet. Eriona i permbush hargjimet vet me familjen e saj, vetem ta gjej mashkullin ideal per fejese. Vajza thot qe pas 1 viti tani te martohen dhe ta merr burrin te jetojne ne Gjermani.
Per te pare fotografin kliko ne reklam.