fbpx

Kjo bukuroshe është këshilltarja më e re e kryeministrit Haradinaj (Foto)

  24 Oct 2017

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj, tashmë ka kompletuar stafin e zyrës së tij.

Pjesë e stafit është edhe Diellza Hoti, e cila ka rolin e Këshilltares politike për kryeministrin Haradinaj.

Diellza është këshilltarja më e re e kryeministrit, pasi ajo këtë muaj ka mbushur 22 vite.

Përveç se e re, ajo shquhet edhe për pamjen dhe elegancën e saj, të cilën e shfaq përmes fotografive që i publikon.

Këto janë disa fotografi të këshilltares 22 vjeçare të kryeministrit Haradinaj.