fbpx

Këto vende do të mbeten pa rrymë

  24 Nov 2017

KEDS-i, të premten, publikoi orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 28.11.2017 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi: 16023003) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçka e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

2.

Me 28.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j27 QKUK (Kodi:19000027) prej orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: QKUK-ja.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Me 28.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j28 Viva fresh (Kodi:19000028) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Buqaj, Gorenje, Furra Sheki, Viva Freshi, Skender Mramori, Protermi, Korali, Ontex-Mont dhe ASSECO SEE.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Me 28.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j29 Rezonanca (Kodi:19000029) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rezonanca, Te Ariu, BSB, Beko, Kervancan SH.P.K dhe Al-Petroli.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Me 28.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j30 Grand Store (Kodi:19000030) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1,Bajram Krasniqi, Lagjja Marigona 2, Servisi i Gorenjes, Grand Store, Lagjjet Qendresa 1 dhe 2, Trimi Al PVC,Lagjja Nici, Lagjja Katër Dardhat, Janina, konsumatorët e lagjes Veterniku, NIC Holding dhe Al Trade.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 28.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j31 Ndriqimi publik (Kodi:19000031) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi public, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betonjera Dino, Trafo Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5 dhe Hotel Internacional.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 28.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j25 Mati 1 (Kodi:19000025) prej orës 14:30 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Lagjja e Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kawa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti dhe TS Krapi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

8.

Me 28.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j26 Mati 2 (Kodi:19000026) prej orës 15:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: “N.N Vëllezërit Asllanaj”, Lagjja e Spitalit 5, Princesha Group,Sh.p.k “Kushtrim Shala’, “M&B Company”, V.G Construction”, N.T.P Premtimi-Capat, Pozhegu Brothers, Fidan Hasani, Sh.p.k Lura Property, Art – Construction dhe Naim Guri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.11.2017 në NS 35/10 kV Batllave kërkoj të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Batllave-Orllan (Kodi: 14015002) prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti,

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçje për shkak të sigurisë në SEE. Ndërrimi i ormanit 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV.

2.

Më 27,29,30.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 kërkoj të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatoret e TS Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Ismet Krasniqi, Prishtinë.

3.

Më 27.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 kërkoj të ndërprehet:

Dalja 10 kV j21 (Kodi: 13000010) prej orës 09:00-15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit me 12 dalje.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 28.11.2017 në NS 35/10 kV Shterrpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Brod-Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Bitia e Ulët, Bitia e Epërme, Shushiqa, Paloja, Gotovusha, Drekoci, Viqa, Firaj dhe Brodi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 26 dhe 27.11.2017 në NS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës 8:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoci, Bainca, Shala dhe Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje e shtyllave dhe shtrirje e përçuesit.

2.

Më 25.11.2017 në NS 110/35/10 KV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bechtel Enka (Kodi: 40044101) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bechtel Enka.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i linjës 10(20) kV nga traseja e autostradës për nevojat e Bechtel Enkës.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 28.11.2017 në NS 35/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raqë – Moglica (Kodi:81083017) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e përçuesve të T.M dhe rregullimi i prishjes T.M në Prush.

2.

Më 27.11.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi:80080006) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërimi i izolatorëve VHD.

3.

Më 27.11.2017 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e terzive (Kodi:81000004) prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujëz.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave betonit në Pnish.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 25.11.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili (Kodi:82082006) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova, për montimin e përçuesit të tensionit të lartë.

2.

Më 26.11.2017 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali, Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi I një pjese të mbetur në tensionin e ri dhe aktivizimi i Trafos së re në TS-Kolonia afër lagjes.

3.

Më 27.11.2017 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe orej orës 15:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.11.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shvepsi (Kodi:32000013) prej orës 11:30 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset dhe Ntp Shala Gas.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 26.11.2017 në NS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Thertorja (Kodi:60062012) prej orës 09:30 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fani, Therrtorja, Fludi, TMK-ja, Stacioni i pompave Velekincë, Resti, Laza.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndarësit linjor në LP e Thertores.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 25, 27.11.2017 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi:50000010) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga kontraktori 2 TECH.