fbpx

Këto janë komunat që i ka fituar PDK

  19 Nov 2017

Pas rezultateve preliminare të KQZ, Partia Demokratike e Kosovës ka fituar komunën e Dragashit, Shtimes, Ferizajt dhe Kaçanikut në raundin e dytë të zgjedhjeve, raporton Gazeta Blic.

Ndërsa në raundin e parë PDK ka arritur ta fitoj Drenasin.

Nga 38 komuna sa ka gjithsej Kosova, Partia Demokratike e Kosovës ka arritur të fitojë vetëm ne pese komuna.

Partia Demokratike e cili njihet si një parti e ‘fortë’ po del të jetë humbëse e zgjedhjeve lokale 2017.