fbpx
Këta janë tre shqiptarët që ishin bashkëpunëtorë të Serbisë (UDB)

Këta janë tre shqiptarët që ishin bashkëpunëtorë të Serbisë (UDB)

  10 May 2019

Cezar Ndreu ka shkruar në Facebook për ish bashkëpunëtorët e Serbisë gjatë luftës civile. Tafa, Haxhiu e Lleshi, janë tre personat për të cilët flet Ndreu, e që tregon se ishin spiun të Serbisë.

Ndër tjera, gjatë shkrimit të tij, ai tregon edhe momente të veçanta për këta të tre.

Shkrimi i plotë:

Tre ish spiunat e Serbise gjate Luftes Civile
Kane pas imunitet per 45 vjet komunisem
Peza dhe Lleshi emigrant ne Jugosllavi u hodhen nga komunistet Jugosllav si agjent te tyre Shqiperine e viteve 39-41 dhe krijuan te parat ceta komuniste!
Ky qori Haxhi Lleshi ,sic i thirrnin gjate luftes eshte pergjegjes i shume vrasjeve te nacionalisteve shqipetar
Nje vegel e jugosllaveve se bashku me kusheririn e tij Mustafa Lleshi apo Tafa
Tafa nje sejmen i UDB ne Diber te Madhe , sadist pergjegjes i shume pabesive kundrejt shqipetareve nacionalist
Pergjegjes ne vrasjen dhe helmimin e Cen Elezit ,Dan Kaloshit ne burgun e Kalas se Shkupit me 9Maj 1949!

Tafa deri fund viteve 50 i ka sherbyer UDB se ne Diber te Madhe , me vone Haxhiu ne bashkepunim
Me UDB ne mundi ta terheq ne Tirane ku vdiq pa dhene llogari per krimet e tije sadiste !
Duhet theksuar se Haxhi i biri i Halit lleshit ka pas per kumbar (, prere floket femije )ish Kralin e Serbise Krajl Pjetri
E jema e Haxhiut gruaja e Halit Lleshit ka pas marre pension nga shteti jugosllav deri sa ka vdek
Halit Lleshi ka qene ne anen e serbve kunder Elez Isufit dhe dibraneve ne Luften Heroike te Lane Lures !
Halit Lleshi gjithashtu ka pas qene ne trupin gjykues te Gjykates. Ushtarake te Elbasanit me 1949 kur denoje te bijte e Cen Elezit
Ne nje momet gjate gjykumit Haxhiu ju drejtohet te bijeve te Cen Elezit me nofken Tradhetar
Athere ngrihet Xhelali i biri i Cenit i thot
Or Haxhi marrja , kur gjyshi e baba im mbronin Dibren ai Halit Lleshi ishte me Krajl Pjetrin , jo Ne Por ju jeni tradhetar e marrja e Dibres!

Image