fbpx

Këta janë të rinjtë që vdiqën nga aksidenti në Rahovec

  10 Dec 2017

Një aksident që ndodhi sot në orët e hershme të mëngjesit, la të vdekur dy të rinj nga Komuna e Rahovecit.

Siç mëson, Gazeta Intro, me burime brenda familjes, viktimat janë Gazmend Gashi dhe Samir Elshani, dytë nga fshati Nagavc i Rahovecit.

Sipas dëshmitarëve në vendin e ngjarjes, si pasojë e gjendjes jo të mirë të rrugëve, ishte shkaktar i këtij aksidenti me fatalitet. Dëshmitarë kanë treguar se dy personat kanë vdekur në vend