fbpx

Kështu mburrej Rexhep Selimi pasi kishte “rrahur” Kamishin

  04 Oct 2017

Para disa vitesh nga pozita e deputetit u rrahën mes vete fort Rexhep Selimi dhe Bekim Haxhiu-Kamishi i PDK-së.

Rrahja kishte ndodhur në dalje të Kuvendit të Kosovës ku në rrahjen e këtyre dy deputetëve ishin përfshirë edhe disa deputetë të tjerë duke përfshirë Florin Krasniqin dhe Latif Gashin. Asokohe, deputeti i Vetëvendosjes Rexhep Selimi mburrej se ka rrahur Kamishin.

Në këtë video që është realizuar vetëm pak minuta pas rrahjes shihet se si Selimi thotë se Kamishi e kishte merituar rrahjen.

Për këtë rast, Gjykata Themelore në Prishtinë do të vendos sot se kush ishte fajtori. Si dëshmi në këtë proces gjyqësor janë marrë edhe videot e kamerave të sigurisë së kuvendit…