fbpx

Kështu e tradhton Roberti – Noren

  02 Dec 2017

Estrada është në hall nga thashethemet. Ndër vite të famshmit përballen me fjalë, herë herë të pa durueshme, shkruan “Kosovarja”.

Shumë të përfolur kanë qenë gjithmonë edhe Nora e Roberti, edhe para se të ishin çift. Supozohej për lidhje të fshehta e gjëra të tjera, që komentoheshin edhe në qarqe mediatike. Sa shumë është folur lartë e poshtë edhe për atë se a e tradhton Robert Berisha të shoqen, Noren.

 

Tradhtia e vetme me “letra”, është se si Roberti flet ndoshta pa dëshirën e bashkëshortes për shumë gjëra, edhe private, pasi dihet që Nora është shumë diskrete dhe pa vullnetin e madh për të folur shumë për jetën e saj jashtë skenës, shkruan “Kosovarja”.