fbpx

Kështu e përshëndeti Shpend Ahmetin një lojëtar i FC Prishtinës (Foto)

  13 Nov 2017

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka postuar një fotograi në Facebook, ku shihet se si është përshëndetur nga një lojëtar i FC Prishtina në Futsal.
Ai shkruan:Falemnderit Oso Gjinovci për golin mbrëmë dhe për përshëndetjen. E gjithë FC Prishtina Futsal pati paraqitje të mrekullueshme.

Një jetë, një Prishtinë!