Kelmendi skuq Ahmetin, ia përmend dështimet(Video)

Moderatori i emisionit “Rubikon”,Adriatik Kelmendi, ka zënë ngushtë të parin e Prishtinës Shpend Ahmeti duke i përmend atij disa nga dështimet gjatë qeverisjes së tij në këtë komunë.

Ahmetit i përmenden dështime si Prishtina Parking, parqet, dhe pranimet teknike të ndërtesave, dhe deri te ndërtimet e shkollave të cilat ishin premtuar, e këto duket se e bëjnë Ahmetin të skuqet.

Adriatik Kelmendi e ÇMONTON Shpend AhmetinFakte per SUPER DESHTIMET e tij…..DEGJOJENI DERI NE FUND

Posted by Enciklopedia on Friday, October 6, 2017