fbpx

Kadri Veseli lajmërohet pas zgjedhjeve, ka diçka për të thënë

  22 Oct 2017

Kadri Veseli lajmërohet pas zgjedhjeve, ka diçka për të thënë

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se qytetarët edhe një herë e kanë shprehur besimin për PDK-në.

Ai ka thënë se së bashku do të jenë forca e ndryshimit.

“Qytetarët treguan, edhe një herë, besimin e palëkundur që kanë për Partinë Demokratike të Kosovës. Ju falënderoj nga zemra të gjithëve për votëbesimin tuaj. Bashkë, si gjithmonë, jemi forcë e ndryshimit’, ka shkruar Veseli në facebook.

Ndryshe PDK-ja është partia e parë në Prizren, Mitrovicë dhe Ferizaj.