fbpx

Je i zhytur ne korrupsion me Blerim Devollin!

  30 Nov 2017

Mos thoni qe nuk reagojne politikanet ne vrejtje dhe kritika, kur ato jane me vend, sikur reagimi shpejt i Presidentit ne rastin e ngritur me heret prej meje, tek fjala evakuim, e qe tash e kemi evokim.

Qe edhe nje vrejtje President: Je i zhytur ne korrupsion me Blerim Devollin.

Pres prej teje qe deri pasdite me e zgjidhe edhe kete ceshtje, me shpejtesine e fjales se mesiperime.