fbpx

Jam 45 vjeçare dhe nuk po më mjafton vetëm burri, ky është kontakti im

  08 Nov 2017

Miq jam Lendita 45 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në Shqipëri por jetojë edhe në Kosovë.

Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri.

Nëse doni me më pa në kamerë dhe të flasim me zë, Klikoni posht shkrimit në reklamë dhe do ju hapet kamera ime.

Ju pres juve sepse nuk kam kohë të rrihë gjithë kohën….kliko mbi reklam per kontaktin: