fbpx

Jam 29 vjeçare , kërkoj një djal për lidhje serioze . Ky ësht numri im, ju lutem dua vetem djem serioz!

  25 Nov 2017

Përshëndetje Shqiperiaemadhe, anonim!Jam një vajzë 29 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti.Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu i njeti djal që ka para dhe që është i bukur…Per te par numrin duhet te klikoni ne reklama….KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: