fbpx
Jakup Krasniqi nervozohet fort me gazetarin britanik që flet keq për Kosovën, ka një porosi për të!

Jakup Krasniqi nervozohet fort me gazetarin britanik që flet keq për Kosovën, ka një porosi për të!

  09 Mar 2019

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës, Jakup Krasniqi është nervozuar mjaft shumë me rastin e një gazetari britanik, për të cilin sot u raportua se po lobon kundër Kosovës dhe UÇK-së.

Krasniqi ka shkuar më tej, sa profesionin e gazetarisë e ka quajtur zanat të ‘përmutur’.

Sipas Krasniqit, njerëzve të tillë nuk duhet t’u ipet hapësirë në media.

Graham Phillips ka prodhuar të paktën 10 materiale kundër shtetit të ri të cilat i hedh në YouTube.

Të gjitha i realizon para lapidarëve të UÇK-së dhe simboleve e vendeve të tjera që identifikojnë luftën, lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Ja postimi i plotë i Krasniqit:

SHEKULLI XXI, SHEKULL MË SHUMË TALLAVA

Mua nuk me habiti ky farë gazetari britanik! Pasi gazetaria kudo është bërë zanat për shitje! Madje as ne në Kosovë e Shqipëri nuk jemi hiq imun. A nuk e kemi qitur edhe ne UÇK-në në bankën e zezë? Veç kêsaj edhe gazetarë e jo gazetarë edhe në Perëndimin Demokratik shkruajnë e flasin për para. Kështu është pothuajse në secilin vend edhe të BE-së.

Është për tu habitur pse njerëzve të tillë u jepet hapësirë në mediet tina?! Kur të gjithë e dimë se shumë akuza që UÇK-së që i janë bërë nga Del Ponte e më vonë nga Dick Marti e raporte të tjera, janë shërbyer nga medie që shkruajnë shqip!.

Si po duket tallavaja në shekullin XXI nuk ka mbetur vetëm në muzikë, por i ka përfshirë edhe shumë segmente të tjera të jetës në kohën tonë. Madje të paprekura nuk kanë mbetur as politika e lartë e diplomacia botërore?!

Edhe gazetarët britanikë kanë “drejtë “ ta shesin zanatin e tyre të përmutur?! Mbase zanatet janë për shitje?! Inshalla vetëm zanatet?!