fbpx

Ja sa është rritur vajza e Jasharajve, Sala (Foto)

  28 Nov 2017

Vajza e bukur e Jasharajve, Sala Jashari tashmë është rritur dhe ka arritur qe për vetën e saj të siguroj një profesjon dhe një të ardhme mjaftë të ndritur.

Ajo është lindur pas luftës dhe trashegon emrin e gjyshës së saj Sala Jasharit.